Young & Free’er Moraya Lopez

Young & Free'er Moraya Lopez

Mensen met passie.. dromen & doelen. Ze laten zich niet uit het veld slaan, gaan door waar anderen stoppen en ze zijn Young & Free! 🖤

Je zal in het vervolg regelmatig  mensen voorbij zien komen in onze blogs die de Young & Free mindset helemaal leven. ✨
We beginnen met Moraya Lopez, zangeres & songwriter, inspirator en jeugdzorg specialist. 🎤

Moraya wordt in 1998 geboren in Amsterdam. Al voordat ze geboren was trad ze op in haar moeders buik en met een vader als DJ kan het ook niet anders dan dat muziek haar bloed doet stromen.

Al op de leeftijd van 6 schreef Moraya haar eerste nummer en ze heeft de pen daarna nooit meer neergelegd. In haar turbulente jeugd heeft Moraya muziek altijd bij zich gedragen en wist door muziek haar gevoelens te uiten. Het was nooit haar intentie om haar muziek met anderen te delen maar het leven had andere plannen met haar.

Moraya heeft de smaak te pakken en schrijft meer nummers over de onuitgesproken fases uit haar verleden. Haar creatieve en muzikale benadering valt op en al gauw reist ze met verschillende projecten door Nederland om op te treden. Ze merkt dat jongeren zich herkennen in haar verhalen en het voelt als een missie om de stem van het kind te laten horen. 

1. Wat is jouw ultieme droom?

WHAAA! Mijn ultieme droom. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Mijn missie is om de positie van jongeren te verbeteren. Met name voor jongeren die onveilige situaties hebben meegemaakt. In je jeugd kunnen er dingen gebeuren waardoor angst het overneemt van vertrouwen, verdriet het overneemt van vreugde en leed het overneemt van liefde. I’ve been there. Wegnemen wat er is gebeurt dat kan ik niet maar ik kan wel door middel van mijn ervaring bewijzen dat het anders kan, een inspiratie zijn. ‘’Na regen komt er echt zonneschijn, en daarna weer regen en daarna weer zonneschijn.’’

2. Welke doelen ben je nu aan het nastreven?

Ik zing en schrijf muziek over wat ik heb meegemaakt. Ik treed op met als doel om mensen te inspireren en het is altijd een droom geweest om deze nummers ook uit te brengen. Ik mag nu alvast verklappen dat ik nu na 5 jaar eindelijk mijn debuut album zal delen met de wereld. 2023, be ready!
 
3. Welke levensles wil je meegeven aan anderen?
Blijf in jezelf geloven en volg het pad van vreugde, lekker cliché hè, maar als je ziet waar ik vandaan kom. Zo donker en grauw dan had ik nooit durven wensen te staan waar ik nu sta. Het kan nog steeds donker zijn maar inmiddels weet ik hoe ik zelf de kaarsjes aan kan steken.

Ben je benieuwd naar de rest van Moraya’s verhaal? Neem dan zeker een kijkje op haar website https://www.moraya.nl/.

Young & Free'er Moraya Lopez
Motivational quote Young & Free Jewelry