Winactie met totale waarde van €649,-

winactie Young & Free Jewelry

WIN een business coaching gesprek, virtual photoshoot of financiële cursus!

Doe snel mee door op deze link  te klikken en ons te vertellen met wat jouw droom is en waarom jij moet winnen!

Young & Free staat voor het gevoel jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je nooit gedacht had te kunnen zijn. Wij zijn de verbindende schakel tussen mensen die willen, maar niet weten hoe & de mensen die wel weten hoe het moet en graag kennis willen delen
5% Van onze inkomsten stoppen we in de Young & Free pot , dit gaan wij gebruiken om te investeren in jullie dromen en doelen.

Een tijdje geleden heb ik jullie gevraagd op welke gebieden je op dit moment wilt groeien, hieruit kwam naar voren dat dit op de volgende gebieden is; ondernemen, financiële kennis & zelfvertrouwen. Wij zijn daarna in onze connecties gedoken en hebben 3 enthousiaste ondernemers gevonden die jullie graag willen helpen bij het behalen van jullie dromen.
De volgende 3 dames zijn ondernemers die hun vak echt verstaan en heel veel kennis en ervaring hebben op deze gebieden.Business coachingsgesprek

Business coachingsgesprek ter waarde van €300,00!

Te beginnen met Anjo Koppers, die een business coaching gesprek weggeeft ter waarde van €300,00!
In een dagdeel gaat ze jou coachen en helpen door meer helderheid te creëren, daarnaast kijkt ze of je gefocust naar je doel toewerkt.  Deze prijs is perfect voor mensen die de aspiraties hebben om te ondernemen of al een eigen onderneming hebben.

Anjo heeft haar droom ook tot werkelijkheid gemaakt door haar eigen bedrijf te beginnen waarin ze ondernemers helpt bij het optimaliseren van processen. Ze helpt leidinggevende, teams en medewerkers om meer in hun kracht te staan. Ze brengt ook de verschillende werelden bij elkaar door transparant, duidelijk en eerlijk te zijn. Zij kan jou nu ook helpen in  het najagen van jouw dromen!
Wil je meer weten over Anjo? Neem dan eens een kijkje op www.dvelp.nu .

Virtual photoshoot ter waarde van 200,00!

De tweede prijs is een virtual photoshoot van Maria Cavali  ter waarde van 200,00!
Eerst zal er een online concept gesprek plaatsvinden waarin duidelijk wordt wat voor foto’s je graag wilt. Het concept gesprek is bedoelt om samen te brainstormen en inspiratie op te doen. Het is dus helemaal niet erg als je nog niet precies weet wat je wilt.  Maria spreekt Engels dus het is wel van belang dat je een beetje Engels kan.

Tijdens de fotoshoot op afstand maakt ze prachtige foto’s van je door middel van je eigen smartphone en haar laptop via de shutterstock app.
Wil je graag werken aan je zelfvertrouwen of jezelf beter in de markt zetten door de juiste branding? Dan is deze fotoshoot  perfect voor jou!

Maria is in 2011 freelance fotograaf geworden en heeft veel editorials gefotografeerd voor klanten als Llamas Valley, Time-Out, 1st Dibs, Uitkrant & A-Mag magazine.
Maria is ook bekend met modellenwerk en acteren, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een scherp gevoel voor de menselijke natuur en persoonlijkheden die duidelijk worden weerspiegeld in haar favoriete werk – portret- en productfotografie.

Zij maakt haar droom waar en heeft een mooie balans gevonden tussen inspirerende persoonlijke projecten en het ontwikkelen van haar eigen portret- en productfotografie studio.
Wil je graag meer weten over Maria? Check haar website hier: https://www.mariacavali.com/ .

Financiële cursus ter waarde van €149,00!

De derde prijs is een online financiële cursus van Ankie Horjus ter waarde van €149,00!
Je geldzaken op orde hebben, is je basisgevoel van veiligheid! Je geen zorgen hoeven maken over je geld zorgt ervoor dat je positiever in het leven staat. Hierdoor heb je vaak meer zelfvertrouwen, is je mindset beter en dit zorgt er voor dat je echt kan gaan voor je dromen!

Deze online training is ideaal als je wilt leren goed overzicht te houden in je financiën en hoe je vooruit kan plannen. De opzet van de training is 3 maanden, en je gaat direct in de praktijk aan de slag! Je kan de training dus volledig in je eigen tijd doen.

Ook Ankie Horjus is voor haar droom gegaan door haar eigen bedrijf te starten als financieel coach en budgetexpert. Al haar hele leven heeft ze iets met geld. In haar laatste functie, op de afdeling creditcard fraude bij een bank, realiseerde ze zich ineens hoe ontzettend mooi ze het vond als ze mensen gerust kon stellen.

Zelf heeft ze in het verleden ook te maken gehad met geldzorgen door een onverwachte tegenvaller.  Met al die kennis & ervaring helpt zij nu anderen om financiële stabiliteit te krijgen en weer echt te genieten van het leven! Wil je meer weten over Ankie? Kijk dan eens op haar website: https://ankiehorjus.nl/ .