Vingerafdruk maken

Hoe maak ik een vingerafdruk? Blog Young & Free Jewelry

Hoe doe je dat eigenlijk, een vingerafdruk maken?

Een vingerafdruk maken is belangrijk als je een sieraad wilt met een vingerafdruk. Bij Young & Free Jewelry worden de sieraden met gravure steeds populairder. Het is een manier om de mooie momenten in het leven te koesteren en een sieraad te creëren met een persoonlijke boodschap.
En niets is zo persoonlijk als een vingerafdruk.. het lijnenspel op iedere vinger is uniek, waardoor een vingerprint sieraad een prachtig cadeau is voor een bijzonder persoon.

Hoe maak ik er een?

Bij een vingerafdruk is het erg belangrijk dat alle contouren duidelijk zichtbaar zijn.
In dit blog behandelen we twee manieren om een vingerafdruk te maken en geven we je graag tips voor het beste resultaat

Methode 1: vingerafdruk stempelkussen

Benodigdheden: stempelkussen, wit papier

Pak een stempelkussen en druk de vinger vlak op het kussentje.
Druk de vinger op een glad stuk papier. Doe dit aan de rand van een tafel, zodat de vinger echt vlak op het papier komt.

Methode 2: vingerafdruk maken met potlood

Benodigdheden: potlood, wit papier, plakband

Pak een zacht potlood en bekras een wit papier, zorg er voor dat er een dik vlak ontstaat. Druk je vinger op het vlak. Pak er vervolgens een plakbandje bij en plak die op je vinger. Haal het plakbandje weg en je ziet nu je vingerafdruk heel duidelijk zitten. Plak het plakbandje met vingerafdruk nu op een wit papier en voilà je kan je vingerprint sieraad bestellen!

 

Gravure op sieraad

Is het gelukt met je vingerprint? Super! Je kan de vingerafdruk nu scannen via een scan app op je telefoon. Een foto maken kan ook, stuur je bestand op naar info@youngandfreejewelry.nl.
Koester je mooie momenten en shop een sieraad met een unieke gravure.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden over nieuw assortiment, sieraden inspiratie of leuke acties? Volg ons dan op Facebook & Instagram.