Sieraad op maat

Een sieraad op maat laten maken

Een eigen droomsieraad laten ontwerpen, volledig naar je wensen. Denk aan een schitterende verlovingsring met Diamant, handgemaakte trouwringen of een gepersonaliseerd sieraad.
Met een team gepassioneerde goudsmeden in Nederland & België staan we voor je klaar om je nieuwe pronkstuk te creëren. Een sieraad die gemaakt wordt om een lang leven plezier van te hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1

Laat je alvast inspireren door wat voorbeeldfoto’s op te zoeken of op onze website te kijken naar een design dat je mooi vindt. Zo hebben we een startpunt.

Stap 2

Vul de onderstaande online-offerte in met je wensen.

Stap 3

Nadat we alle wensen grondig hebben besproken, maken we kosteloos & vrijblijvend een ontwerpschets van je toekomstige droomsieraad.

Stap 4

Nadat je helemaal tevreden bent met het ontwerp en de offerte hebt goedgekeurd, vragen we om een aanbetaling van 50%. Onze goudsmid gaat dan snel aan de slag. Het maken van je sieraad duurt gemiddeld 3 tot 5 weken. Heb je het eerder nodig? Neem dan contact met ons op.

Stap 5

Yes! Je droomsieraad is af en klaar om een lang leven gedragen te worden! Wij zorgen er voor dat je nieuwe pronkstuk kosteloos verzekerd & aangetekend verzonden wordt in een luxe giftverpakking.

Wat zijn de voordelen van een sieraad op maat?

Als je kiest voor een custom made sieraad wordt dit speciaal voor je ontworpen en vervolgens gemaakt. Je bent er dus echt van verzekerd dat je een ‘one of a kind’ juweel draagt die helemaal bij je past. Sieraden op maat, maken herinneringen op een bijzondere manier tastbaar en kunnen daarnaast doorgegeven worden aan de volgende generatie.

Maatwerk sieraden van zilver en goud

Bij Young & Free Jewelry werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals 14 karaat goud, 18 karaat goud en 925 sterling zilver. Daarnaast werken we ook veel met Diamanten en andere kleurstenen, zoals Smaragd, Topaas en Saffier. Ook kunnen we een sieraad maken van oud goud of edelstenen die je zelf hebt.

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in om een offerte te ontvangen van jouw droomsieraad.
We komen dan spoedig bij je terug.

⭐⭐⭐⭐⭐ ''De mooiste trouwenringen gezamenlijk met mijn geliefde mogen maken! Wat een top samenwerking met de eigenaars! Het was een mooie en liefdevolle ervaring om op deze manier de trouwringen te mogen maken.''
- Lola & Marley
Gouden solitaire ring salt & pepper Diamant Ring met roos Diamant 14k goud Ring met Peridoot en Parel 14k goud Ring met Saffier 14K goud 14K Witgouden ring met lab grown Diamant
Robijn ring met Diamant 14k witgoud