Over Young & Free

Meer dan sieraden

Young & Free Jewelry is ontstaan vanuit het verlangen iets neer te zetten wat impact maakt.
Wij willen je helpen om het maximale uit jezelf te halen.
Dit doen we door 5% van elke verkocht sieraad te investeren in andermans doelen & dromen.
Op het moment dat je een sieraad bestelt bij Young & Free draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van iemand anders.

Maak die wereldreis, neem die nieuwe baan, pak die uitdaging, niemand houd je tegen!
Een positieve mindset is belangrijk om daar te komen waar je wilt zijn. Laat je creativiteit tot zijn volle potentie groeien. Er zijn geen obstakels, het enige obstakel die er is ben jijzelf. Sta open voor de kansen die zich voordoen en wees Young & Free!

Daarnaast willen we een community opbouwen waarin we mensen zoals jij, die het maximale uit zichzelf willen halen, bij elkaar gaan brengen. Hier kan je hulp, steun en begeleiding vinden.

Accentueer je uiterlijk door het dragen van onze sieraden en ga zelfverzekerd door het leven. Zo kan jij sneller je doelen gaan bereiken!

Door middel van sieraden kun je je eigen identiteit creëren en je eigen ‘ik’  laten zien.
Zonder dat we het door hebben zegt een sieraad veel over hoe wij zijn.
Houd je van subtiele sieraden of ben je juist iemand die vindt dat zijn of haar sieraad moet opvallen? Wij willen er dan ook voor zorgen dat we voor elke gelegenheid het juiste sieraad aan kunnen bieden.

.

Missie

Het is onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving door mensen te helpen om het maximale uit zichzelf te halen.

Young & Free Jewelry is voor ons ook begonnen als droom en wij willen je graag ondersteunen in
het behalen van jouw dromen en doelen.

Visie

Het is onze visie om kennis en ervaring te delen met mensen die een op groei gerichte mindset hebben. Wij willen dan ook een community opbouwen waarin je hulp, steun en begeleiding kan vinden.
Daarnaast investeren we in jullie dromen en doelen. Op het moment dat je een sieraad bij ons bestelt zorg je er dus indirect voor dat dromen werkelijkheid worden.

Garantie

Wij garanderen je dat we jou altijd op de eerste plek zetten. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en wij zetten dan ook zeker dat stapje extra voor je.
Wij bieden hoogwaardige en duurzame sieraden aan.
Denk aan 14 & 18 karaats goud en 925 sterling zilver.

Young & Free Members

Wij staan klaar om jou te helpen in de zoektocht naar een bijpassend sieraad.

Yentle over ons
Yentle Mercedes Beers

Co-founder Young & Free

Reijer Verkruisen

Co-founder Young & Free

Reviews

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]