Nieuw verkooppunt Young & Free Jewelry

Nieuw verkoopunt Young & Free Jewelry

Sieraden  bij Leering en Partners

Je shopt nu ook sieraden van Young & Free bij de kapsalon/ massagepraktijk Leering en Partners!
Nu staat er een display met zomerse kralenarmbanden voor heren en dames, zodat je na je behandeling ook een mooi sieraad kan scoren.

Leering & Partners bestaat al ruim jaar 60 jaar. Opgestart als knipsalon op 17 november 1956 door de opa en vader van Peter. Later is de knipsalon uitgebreid met een damessalon, zodat er ook de mogelijkheid was om gekleurd, gekruld en gestyld te worden. Vanaf zijn 17e werkt Peter ook actief mee in de salon, en inmiddels is hij alweer een flinke tijd eigenaar van Leering en Partners. Momenteel runnen ze de salon met 5 mensen (4 kappers/sters, en 1 massagetherapeut).

Hun  “Core Business”  en passie is knippen en kleuren, maar er is meer..

In de kappersbranche staan de ontwikkelingen (gelukkig) niet stil. De producten worden steeds duurzamer en vriendelijker voor haar en huid.
Nieuwe kniptechnieken toegespitst op bepaald type haar worden bedacht en verder ontwikkeld. Kapsalons worden steeds meer een plek waar je voor meer dingen dan alleen je haar terecht kan.

Ruim 15 jaar geleden volgde Peter zijn eerste training CURLSYS® krullen knippen (dit is een revolutionaire kniptechniek voor haar met slag of krullen) en was direct overtuigd van het positieve effect dat deze techniek op krullend haar heeft.
Inmiddels zijn ze door jaarlijkse intensieve trainingen en meerdere masterclasses één van de weinige CURLSYS® salons in Nederland die zich CURLSYS® MasterCircleMember mogen noemen. Een groot aantal klanten zijn fan van deze kniptechniek en rijden graag een stuk om hun krullen goed te laten knippen.

Als huismerk werken zij inmiddels met het Italiaanse DAVINES. Een merk dat uitblinkt in duurzame, natuurlijke producten, maar daarnaast ook innovatief is.

Je kunt bij hun ook terecht voor het verven en bijwerken van je WENKBRAUWEN. Naast een pincet gebruiken ze ook een touwtje, “Threading” genaamd. Dit is een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje.

Massagepraktijk gevestigd in hun pand

In 2016 hebben ze, tegelijkertijd met funderingsherstel, de hele benedenverdieping aangepakt en daar een massagepraktijk voor Silke gerealiseerd. Silke is een gediplomeerde massagetherapeut waarbij je terecht kunt voor een klachtgerichte massage. Je ziet haarook regelmatig boven in de salon waar ze hand- en hand-en-spandiensten verricht als het erg druk is.

En nu shop je dus ook mooi sieraden van Young & Free Jewelry! Ze zijn gevestigd op de Zuiddijk 139 te Zaandam.
Op de website https://www.leeringenpartners.nl/ vind je meer informatie over dit mooie bedrijf.

Lijkt het jou als ondernemer ook leuk om sieraden aan te bieden van Young & Free? Neem dan contact met ons op via info@youngandfreejewelry.nl .

Leering & partners
Silke & Peter