Handgemaakte sieraden

Handgemaakte ringen slider. Nieuw!

Unieke handgemaakte sieraden bestellen

We zijn met Young & Free Jewelry een nieuw pad ingeslagen. Onze liefde voor handgemaakte sieraden met prachtige edelstenen is namelijk aangewakkerd. En die van jou waarschijnlijk ook na het zien van onze custom made sieradenfoto’s.
We hebben de handen ineengeslagen met een goudsmid die zijn  vak echt verstaat, al meer dan 20(!) jaar ervaring heeft en prachtige ‘one of a kind’ juwelen maakt. Hij maakt sieraden in 14 karaat geel goud, wit goud en rood goud. Daarnaast maakt hij ook sieraden met  925 sterling zilver.  Deze materialen worden vervolgens gecombineerd met prachtige edelstenen zoals: diamant, robijn, parel, topaas, smaragd en nog veel meer. Ben je benieuwd geworden naar onze collectie handgemaakte sieraden? Kijk dan hier voor meer informatie.

Liever een andere edelsteen of ander materiaal?

Heb je een te gekke ring gezien in het 14 karaat geel goud met een prachtige diamant, maar heb je hem liever in het 925 sterling zilver met een topaas edelsteen? Dan kan dat! We zijn nu in de mogelijkheid om sieraden te laten ontwerpen naar jouw wensen.  Hoe gaaf is dat.. Jouw eigen droom sieraad, speciaal voor jou gemaakt met de hand.  Je kan ons altijd even mailen, appen of bellen om te vragen naar de mogelijkheden en je wensen door te geven.

Edelstenen kunnen er anders uitzien

Stel je hebt een handgemaakt item gevonden op onze website die je graag wilt bestellen, dan kan het zo zijn dat de edelsteen iets verschilt van de foto. Dit komt doordat edelstenen een natuurproduct zijn, soms zijn ze hierdoor wat donkerder of lichter. Of met meer of minder insluitsels, dit heeft te maken met de kristalstructuur binnenin de edelsteen.  Schrik dus niet als de edelsteen er iets anders uitziet, dit maakt jouw handgemaakte sieraad uniek!

Young & Free gaat samenwerken met meer lokale goudsmeden

We willen in de toekomst met meerdere lokale goudsmeden gaan samenwerken om zo ons assortiment met handgemaakte ringen, oorbellen, kettingen & armbanden te vergroten.
Young & Free staat natuurlijk voor het gedachtegoed dat je je dromen achter na moet gaan, zodat je vol met passie door het leven kan gaan. Dit is ook precies de rede dat we gaan samenwerken met goudsmeden die vol energie en passie hun vak verstaan. Je voelt de liefde van het sieraad dat je aanschaft. Er is namelijk een hoop tijd & energie in gestoken om het handgemaakte sieraad te maken. Daarnaast is het hele proces van een klompje goud en een ruwe diamant tot je high end jewelry piece ontzettend mooi om te zien. Het sieraad verteld echt een verhaal, een verhaal van ambacht en natuurlijk ook de betekenis die je zelf aan het sieraad geeft.
Is het een manier om jullie liefde te bezegelen, een belangrijke mijlpaal die behaalt is of houd je net zoals ons van bijzondere sieraden die kwalitatief goed zijn?

5% Per verkocht sieraad investeren we in doelen & dromen

Young & Free Jewelry is ontstaan vanuit het verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.
Wij zetten iets neer dat daadwerkelijk impact maakt. Vandaar ook de naam Young & Free.
Het is een gevoel, een mindset die we over willen brengen, waarin we je stimuleren om je dromen achter na te gaan.
Dit gaan we doen door gemiddeld 5% van elk verkocht sieraad te gebruiken om te investeren in dromen en doelen.
Op het moment dat je een sieraad bij ons bestelt, heb je niet alleen een te gek nieuw sieraad, maar draag je ook bij een mooiere samenleving.
Jij zorgt er voor dat dromen werkelijkheid worden & misschien wel je eigen droom!
We combineren dit initiatief ook met een community waarin we ons focussen op persoonlijke ontwikkeling.
Lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten en ook kans te maken op mooie prijzen? Klik dan hier.

Ringsizer

Weet je je ringmaat niet meer? Of wil je een mooie custom made ring bestellen voor iemand anders?
Dan is het wel zo fijn om 100% zeker te zijn van de ringmaat. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden! Met de ringsizer meet je binnen no time je ringmaat op voor al je vingers. Het fijne is dat je de ringmaat meter elke keer weer kan hergebruiken, doordat hij gemaakt is van kunststof.
Heb je een ring van Young & Free Jewelry op het oog vanaf €200,00? Dan kan je eerst een GRATIS ringsizer aanvragen via de klantenservice.  Je kan hem hier ook zelf bestellen voor €1,99 in onze sieraden webshop.

Toch verkeerde ringmaat besteld

Mocht het toch voorkomen dat je per ongeluk de verkeerde ringmaat hebt doorgegeven dan kunnen we de ring alsnog groter of kleiner maken. Dit doet de goudsmid door de ring te verstellen. Een ring zonder steen kost €15,00 om te verstellen en een ring met steen kost €25,00 om te vermaken.
Hier komen nog wel de verzendkosten bij, laten we zeggen dat je voor maximaal €33,00 de ring in de gewenste ringmaat hebt.

Levertijden handgemaakte sieraden

De meeste sieraden worden speciaal voor je op maat gemaakt, dit geldt bijvoorbeeld bij handgemaakte ringen. Vaak hebben we er één op voorraad in een specifieke ringmaat. Zodra wij de bestelling binnen krijgen gaat onze goudsmid aan de slag met je unieke made-to-order sieraad.
De levertijd is maximaal 3 weken, mocht dit onverhoopt langer duren dan nemen we contact met je op.

Sfeerfoto’s juwelen

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van ons nieuwe handgemaakte assortiment? Op Facebook & Instagram delen we dagelijks sfeerfoto’s van alle juwelen die we aanbieden. Neem daar zeker eens een kijkje als je net als ons een echte jewelry lover bent.

 

 

Zilveren ring met topaas
14K Gouden ring met smaragd & diamant
Gouden ring met druppelvormige topaas en diamant
Zilveren ring labradoriet
Zilveren studs tyretrack
Oorhangers met blauwgroene kwarts