Genomineerd ‘Next Hippest Shop 2022’

Young & Free Jewelry genomineerd next hippest shoop 2022

Nominatie Next Hippest Shop 2022

Yes! Young & Free Jewelry is genomineerd voor de ‘Next Hippest Shop 2022’!

In de maand mei (1 t/m 31 mei) kunnen bezoekers dagelijks stemmen op de genomineerde webshops via de site  www.hippeshops.nl . Alle publieksstemmen tellen voor de helft mee in de eindscore. We kunnen jullie hulp dus goed gebruiken!

Behalve de publieksstemmen telt ook het oordeel van de vakjury mee. De genomineerde shops worden door het jurypanel van  Hippeshops beoordeeld op hipheid, originaliteit, look & feel en assortiment.

Alle stemmers maken kans op een prachtige goodiebox vol met producten van de genomineerde webshops!

Welke webshops worden genomineerd?

Alleen webwinkels die glansrijk door de HippeShops hipscan zijn gekomen, komen in aanmerking voor een nominatie. Dit zijn hip & happy shops die opvallen door hun hippe looks, hun bijzondere assortiment, hun producten met een verhaal en ook vaak hun duurzaamheid. Maar vooral, shops waar je hart direct een vreugdesprongetje van maakt en die je bij je favorieten zet.

Uitslag  webshop verkiezing 2022

Nadat de stembussen zijn gesloten en alle publieksstemmen en jurypunten bij elkaar zijn opgeteld weten we welke shop er met de felbegeerde titel van de Next Hippest Shop vandoor gaat. Dan maken ze de webshops bekend die per shopcategorie zijn geëindigd op de 1e, 2e en 3e plek. Per shopcategorie worden er 3 Next Hippest Shop 2022 Awards uitgereikt. Ook de 3 winnaars van de goodieboxen worden dan bekend gemaakt.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden? Volg ons dan op Facebook & Instagram.