Geld Inzamelen Rode Kruis

Geld inzamelen Oekraïne Rode Kruis

Geldinzamelingsactie Oekraïne

Een aantal maanden geleden zijn we een actie gestart voor de oorlogslachtoffers in Oekraïne.
Om dit te realiseren hebben  we verschillende ondernemers gecontact om ons te helpen bij dit idee en gelukkig waren veel mensen bereid om hun steentje bij te dragen.  Het begon met onze zoektocht naar een goudsmid, die een sieraad kon ontwerpen die aansloot op dit onderwerp.
Dit is het ‘No War’ armbandje geworden. Een armband met een 925 sterling zilveren bedel met daarop de tekst ‘No War’ en het land van Oekraïne.

Welke ondernemers?

We willen Wim van Geel, Peter Bruining Edelmetaal, Haarlem City Blog, Studio Kroewe, Sako Juwelier, Salon My Beauty, Creativ Media, Salon My Beauty & Specishops ontzettend bedanken. Samen sta je sterker dan alleen en dat heeft wel gebleken. Door ieder zijn expertise hebben we een mooie actie neer kunnen zetten.

Hoeveel hebben we opgehaald?

We hebben een mooi bedrag opgehaald van €574,95 en inmiddels overgemaakt naar het Rode Kruis.  Heb je een ‘No War’ armbandje besteld?
Dan willen we je uiteraard ontzettend bedanken voor je bijdrage & hulp! Ook zonder jullie hadden we dit bedrag niet bij elkaar weten te verzamelen.
Deze actie voor Oekraïne loopt nog tot eind augustus door.  Op www.specishops.nl kun je nu een shoptegoed winnen van €50,00 voor VerpakkingenXL, ThuisfitnessXL of LedlampshopXL.  Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een foto opsturen met je ‘No War’ armband. Lees het blog hier en maak kans op deze prijs.