Dromen worden werkelijkheid

Young & Free dromen

Young & Free Jewelry - Dromen & doelen

Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om de koers van Young & Free Jewelry richting te geven.
Het moment breekt aan dat die koers steeds duidelijker wordt. Langzamerhand zijn we een routekaart aan het uitstippelen om onze grootse doelen te bereiken.

Young & Free Jewelry is namelijk veel meer dan enkel een sieraden webshop.

Wij willen iets neerzetten dat daadwerkelijk impact maakt. Vandaar ook de naam Young & Free. Het is een gevoel, een mindset die we over willen brengen, waarin we je stimuleren om je dromen achter na te gaan. We hebben veel om ons heen gezien dat mensen vaak leven in hun eigen denkbeeldige gevangenis vol met beperkende gedachten.  Hoe mooi is het als je daar uit breekt én 100% gaat voor wat je echt wilt! Wij willen je daar graag bij helpen.
Young & Free is voor ons ook begonnen als droom, doordat we merkte dat het pad dat we bewandelde niet zo goed matchte met onze toekomstvisie.
Ik (Yentle) deed op dat moment een opleiding tot schoonheidsspecialist en Reijer werkte in de metaalsector.
Beide hadden we zoiets van, voor nu is het prima, maar dit is niet het werk wat ik de rest van mijn leven wil doen. We waren op zoek naar meer actie, vrijheid en passie.  Alhoewel het spannend was om voor ons eigen pad te kiezen in plaats van  het huisje, boompje, beestje leven heeft het ons erg verrijkt.

Deze mindset willen wij graag doorgeven. Wat zijn jouw dromen? Waar wil je graag heen? En waar sta je nu?  Heb je daar überhaupt wel eens écht goed over nagedacht?

Wij gaan je op weg helpen. Dit gaan we onder andere doen door een gedeelte van onze winst te gebruiken om te investeren in dromen & doelen. Op het moment dat je een sieraad bij ons bestelt, heb je dus niet alleen een te gek nieuw sieraad, maar draag je ook bij een mooiere samenleving. Jij zorgt er voor dat dromen werkelijkheid worden & misschien wel je eigen droom!
Daarnaast gaan we een community opbouwen, waarin we mensen zoals jij, die het maximale uit zichzelf willen halen, bij elkaar brengen.  Dit wordt een plek waar je je vraagstukken neer kan leggen, informatie kan op doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kan connecten met gelijkgestemden.

Wij geloven in de kracht van je eigen kunnen en dat je het beste kan denken in oplossingen in plaats van problemen. Op het moment dat wij groeien als bedrijf, groeien jullie met ons mee! Wij kunnen niet wachten om je te helpen met het behalen van je doelen!
Volg ons op Facebook & Instagram om onze reis te volgen.

‘The way to be, Young & Free’

 

Dit blog kun je ook lezen op www.juwelier-info.nl .