Young & Free Jewelry

Young & Free Jewelry
Haarlem,
Online shop
Stel je vraag
(+31) 6 361 589 31
Belverzoek aanvragen

Winkelwagen

Laatste Nieuws

Black Friday 2021 bij Young & Free Jewelry

Black friday 2021 Young & Free Jewelry

Sieraden shoppen met korting

Black Friday & Cyber monday 2021 bij Young & Free Jewelry

Bij Young & Free Jewelry shop je dit jaar ook weer met korting tijdens Black Friday & Cyber Monday! Ben je nog op zoek naar leuke kerstcadeautjes? Of wil je jezelf even lekker verwennen? Dan is dit je kans om onze sieraden met tot wel 50% korting te shoppen! Een vette ketting, trendy armband, super toffe ring of toch die prachtige oorbellen? 
En dat voor heren & dames in de materialen zilver, roestvrij staal of goud. Wacht niet te lang met bestellen, omdat de populaire items snel uitverkocht kunnen zijn. Wie ga jij dit jaar verassen?

Yes, Black Friday 2021 komt er weer aan! Een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika, dit is de dag na Thanksgiving en geeft de start aan van de feestelijke decembermaand.  Dit is de maand waarin er veel aankopen gedaan worden voor kerst & oud en nieuw, winkels spelen hier op in door erg leuke kortingen te geven. En Young & Free Jewelry doet dit jaar ook weer mee! Cyber Monday is de maandag na Thanksgiving en is speciaal bedoelt voor webwinkels die hoge kortingen geven tijdens deze dag.  En dit is vooral voordelig voor jou, dus wacht niet langer en shop till you drop!